Initiatie duiken

Een duikinitiatie is een eenvoudige manier om een keer echt te duiken en zo uit snel uit te vinden of duiken iets voor jou is. In onze club hebben we verschillende duikinstructeurs die je kunnen meenemen naar een duikplaats in open water of een binnen duikplaats (zoals bijvoorbeeld TODI). Op de duikplaats aangekomen gaan we dan stap per stap de duik briefing geven en enkele afspraken overlopen alvorens we te water gaan.

Afspraken & voorwaarden

De maximale diepte van een initiatieduik is zes meter.  Aangezien onze federatie NELOS op de hoogte wordt gebracht van elke initiatie door de aanwezige instructeur, is de hele activiteit in orde met de NELOS verzekering Arena.

Materiaal wordt voorzien door de club of kan worden gehuurd in gespecialiseerde duikwinkels.

Een initiatie houdt géén verplichtingen in en is volledig vrijblijvend. Er kan echter slechts 1x een duikinitiatie per persoon worden georganiseerd.

Inschrijven

We kunnen een initiatie enkel maar aanraden: het is een snelle en makkelijke manier om een eerste kennismaking met de wondere onderwaterwereld.

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je om een datum te prikken en enkele praktische afspraken te maken. Tot snel aan de waterkant!Heb je al eens gedoken (vakantie, ...)?