Ons team

Bestuur

Het bestuur zorgt voor de dagelijkse werking van de club en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Ze zorgen ervoor dat er leuke activiteiten worden georganiseerd (zoals de nieuwjaarsreceptie, de brunch na de doopduik, …). Maar tegelijk zorgen ze ook voor degelijk duikmateriaal voor beginnende duikers, het onderhoud en de verhuur van ons clublokaal, de organisatie van het Sinksenkamp, … en nog veel meer.

Bekijk hier wie er in het bestuur zetelt.

Monitoraat

Ons monitoraat bestaat uit gemotiveerde en bekwame lesgevers die zich op groten­deels vrijwillige basis inzetten voor de opleiding van allen die wensen kennis te maken met de duiksport. Zij geven een degelijke theoretische en praktische opleiding voor de ver­schillende duikbrevetten: 1-, 2-, 3-stersduikers en Assistent-instructeur.

Bekijk hier wie er deel uitmaakt van het monitoraat.

Vrijwilligers

Om het bestuur en het monitariaat te ondersteunen zijn er ook vrijwilligers actief, die zich mee inzetten om alle activiteiten en duiken vlot te laten verlopen. Zo zijn er mensen die de flessen vullen na de training, barman/barvrouw zijn in het clublokaal na onze wekelijkse training, …

error: Content is protected !!