20 Jaar Scubaservice

ScubaService is al jaren een begrip onder duikers in het Antwerpse en ver daarbuiten, ook voor de Aquanauten. Onze flessen worden er gekeurd, materiaal onderhouden, … maar velen kunnen er ook terecht voor het aankoop of onderhoud van eigen materiaal of gewoon om flessen te vullen met lucht of één of andere speciale zuurstof mix.

Aangezien ScubaService 20j bestaat en Peggy & Ronny dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, werd een receptie georganiseerd in het Kasteel van Brasschaat. Onze club mocht als vaste klant ook 2 vertegenwoordigers afvaardigen dus Filip Maurus & Tom Van Herp gingen een glaasje klinken op het 20jarig bestaan aangezien onze voorzitter en bestuur belet waren.

Dikke proficiat aan ScubaService en de Aquanauten wensen jullie een zéér succesvolle volgende 20j (minstens ;-)). Bedankt voor de uitnodiging!